Café

Café & Lunch

Vi erbjuder lunch och mysig fika i en lugn och skön miljö! Kaffe och te är alltid Fairtrade-märkt hos oss. Vi serverar dagens soppa, alltid vegetarisk och som vi lagar från grunden, till det serverar vi nybakat bröd. Vi använder ekologiska och närproducerade produkter så långt det är möjligt.

I vår lekhörna kan barnen leka medan föräldrarna äter i lugn och ro! (Fråga oss om vi har överblivet bröd om ni vill mata änderna på vägen härifrån). Från gården mot Fredsgatan (vid 035-huset) har vi en entré utan trappor, där man lättast kommer in med barnvagn, rullstol eller rollator!

På sommaren har vi uteservering på vår mysiga innergård!

Världsbutiken REKO

Från november 2016 har Världsbutiken REKO flyttat in hos oss och sköter försäljningen av FairTrade-produkter! Det är vi jätteglada för och det innebär att vi kan erbjuda ett större sortiment av härliga produkter!

FairTrade barnhörnaReko

 

Välkommen till STRANDGATAN TJUGO – ett café med galleri och försäljning av rättvisemärkta varor, konferenslokaler – i centrala Halmstad!

Under café/lunch kan du läsa mer om vårt utbud, där hittar du också mer om vårt rättvisemärkta sortiment.

På STRANDGATAN TJUGO händer det alltid mycket – konserter, föreläsningar, möten mm.  Därför varierar våra öppettider – ibland är caféet abonnerat  för en lunchföreläsning och ibland har vi öppet på kvällen före en konsert.

Är du också intresserad av en konferens-/möteslokal kan du läsa mer under Konferens. Där kan du också göra en bokningsförfrågan. Tveka inte att kontakta oss för att fråga hur vi kan ordna ditt evenemang på bästa sätt!

På väggarna i vårt café ställer lokala konstnärer ut sin konst, läs mer om detta under galleri.

Hjälpstickan

STRANDGATAN TJUGO fungerar som insamlingsställe för Hjälpstickan.  
Hjälpstickan
 är en organisation som förmedlar stickade och virkade värmande plagg till behövande. I Halmstad går bidragen till nattkafeet.
Tycker du om att sticka men har ingen att sticka till? Välkommen in med ditt bidrag så förmedlar Hjälpstickan det vidare. Läs gärna mer på www.hjalpstickan.se

Fair Trade leverantör