Konferens

STRANDGATAN TJUGO ligger mitt i Halmstad centrum brevid floden Nissan, i Immanuelskyrkans vackra lokaler. Det är nära till järnvägsstation och lokalbussar.

Vill du göra en bokningsförfrågan? Skicka ett mail till Disakarin@hotmail.com

eller ring på 0707-60 42 31

Våra konferenslokaler:

Kyrksalen – 300 sittplatser. Utrustad med projektor, duk 4m2, ljudanläggning. Fasta mikrofoner samt myggor finns att tillgå. Lokalen är flitigt nyttjad för konserter och föreläsningar.

Nissasalen – en sal på ca 25 m2. Här möblerar vi efter Era behov. T.ex finns möjlighet finns till ”biosittning” för 40 personer eller gruppsittning kring runda bord för 7 pers/bord. Lokalen används till såväl yoga och dans som för mindre föreläsningar och sammanträden.

Cafélokalen – Lokalen har en maxgräns på 150 personer. Med vår cafémöblering sitter 80 personer bekvämt vid bord och har bra utsikt över den lilla scenen. Vid behov justerar vi möbleringen för att få plats med fler gäster.
Caféet är tillgängligt för uthyrning framförallt utanför caféets ordinarie öppettider. Då är det en uppskattad lokal för konserter, föreläsningar. Du kan även ordna din 50-årsfest här eller idrottsföreningens jubileum.
Ibland arrangerar vi evenemang även under dagtid, då skyltar vi tydligt och meddelar på hemsidan om förändrade öppettider. Sådana arrangemang är t.ex. Kultursoppan, i samarbete med Halmstads Teaterförening och Studieförbundet vuxenskolan.
I Cafélokalen bedriver vi också vår galleriverksamhet, kontakta oss för mer information!

Picassorummet – Litet samtalsrum

——————————-